The best total body workout

bootcampfit

Wat je moet weten over bootcampfit training

Personal training is meer dan alleen een uur sporten. Het is echt een persoonlijke begeleiding met verschillende elementen die helemaal afgestemd is op jou.

Of je nu wilt afvallen, sterker wilt worden, werken aan je conditie, werken aan je zelfvertrouwen, een trauma wilt verwerken, bij personal training begeleiden wij jou hierin. 

De belangrijkste elementen van
Personal Training

Nathalie V Slooten
Nathalie V Slooten
Schiedam
Lees verder
Door 1 x per week een PT te doen zorg ik voor een goede balans tussen lichaam en geest. Hierdoor functioneer ik in mijn dagelijks leven veel beter. Ik vind het super dat Beyond Fighting 7 dagen per week geopend is.
John Baggerman
John Baggerman
Lees verder
Door mijn Corona besmetting is mijn conditie heel erg achteruit gegaan en was mijn lichaam verzwakt. Door de trainingen bij Beyond Fighting merk ik dat ik in een korten periode grote stappen heb gemaakt. Dit heel ook een zeer positief effect op mijn mindset.
Sarah
Sarah
Lees verder
Voor mijn werk als model moet ik zowel lichamelijk als geestelijk helemaal in topvorm zijn. Bij Beyond Fighting zijn er genoeg mogelijkheden om deze doelen te behalen. Helemaal geweldig
Previous
Next

Werken aan lichaam en geest

Personal training is voor iedereen geschikt. ook voor jou! Wil jij weten of onze manier van personal training passend is voor jou? Doe dan een proefles personal training.

Naar aanleiding van een korte vragen lijst, doen we tijdens deze proefles een aantal oefeningen. 
Daarna bedenkt jij om onze manier van werken jou aanstaat.

Een proefles personal training kosten eenmalig €50,- en duurt ongeveer 75 minuten. 

Wil je het nog leuker maken? Doe dan een duo proefles. Samen met jouw partner, ouder, kind, broer, zus of iemand anders gaan jullie een uur lang met zijn tweeën sporten.

Belangrijk om te weten

-Bokshandschoenen
-Sportkleding
-een handdoek.
-Een bidon of flesje met water.

Mocht je niet in het bezit zijn van eigen bokshandschoenen kan je deze bij ons tegen een kleine vergoeding( €2,-) lenen.

Ja deze training is ook zeer geschikt voor 2 personen. De kosten zijn dan €40,- per persoon.

Voor deze les hanteren wij een minimale leeftijd van 10 jaar. Er is geen maximale leeftijd.

Onze personal training lessen worden gegeven in onze gym in het sport park Willem Alexander in Schiedam. Voor bedrijven is er ook een mogelijkheid om de lessen inhouse te doen, mits hier een geschikte ruimte voor is. Neem voor meer informatie contact met ons op via info@beyond-fighting.nl

Een les personal training duurt 60 minuten.

Ja wij hebben in het sportpark de mogelijkheid om om te kleden en te douchen. Ook kunt u kosteloos maken van de lockers.